Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

preludiul perfectiunea in iubire

adaugat de Administrator
Administrator
brb
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Tandretea si mangaierile inaintea actului sunt apreciate in special de femei, care cer o atentie drept marturisire a afectiunii si a iubirii veritabile. Preludiul reprezinta faza de dinainte de obtinere a orgasmului, faza in care partenerii experimenteaza adevarate senzatii.

Senzatii care culmineaza cu climaxul. Preludiul este necesar pentru eliberarea de inhibitii a ambilor parteneri, pentru introducerea unei stari de relaxare completa si pentru comunicarea prin limbaj si gesturi, faza in care partenerii isi descopera zonele erogene si atingerile care le fac placere.

Reteta?

Nu exista o reteta pentru preludiu, intrucat fanteziile sunt diverse si difera de la individ la individ. Placerile din timpul preludiului sunt resimtite de ambii parteneri care, cu gesturi afectuoase si tandre, se descopera reciproc.

Preludiul permite instalarea increderii si a comunicarii intime intre parteneri, avand scopul de a mari excitarea si relaxarea in timpul actului sexual. Astfel, partenerii pot adopta jocurile, fanteziile sau gesturile erotice pe care, in mod normal, nu le-ar fi incercat.

Acest pas este vital pentru pregatirea corpului, in vederea trecerii acestuia prin fazele raspunsului sexual si, în final, pentru orgasm. Atingerea este elementul cheie al preludiului, pentru ca suprafata corpului este acoperita de foarte multi receptori care transmit senzatia de placere creierului.

Anumite zone ale corpului sunt mult mai receptive la stimuli, fiind numite zone erogene. Majoritatea zonelor corpului sunt erogene, insa aceste difera de la individ la individ. In general, buzele, sanii, fesele si partea interioara a coapselor sunt foarte sensibile. Insa, cele mai erogene zone sunt zonele genitale, fiind foarte receptive la mangaiat sau la contactul oral(cunnilingusul si felatia).

Preludiu la feminin

Pentru femei, preludiul reprezinta cea mai importanta parte a actului sexual, intrucat aceasta faza le permite sa se elibereze de starea de incordare.

Un barbat cu experienta este capabil sa faca o femeie sa traiasca senzatii intense in timpul preludiului. Pentru ca aceasta metoda sa functioneze, este nevoie de saruturi pe care femeile le apreciaza atat de mult. Saruturile difera ca intensitate.

Cand barbatul considera ca femeia incepe sa reactioneze, saruturile devin din ce in ce mai intense, ca si respiratia pe care femeia o simte din ce in ce mai fierbinte si mai senzuala. Atingerile tandre pe sani provoaca placeri intense. Limba “maiastra” a partenerului poate sa faca adevarate minuni in jurul sfarcurilor intarite de placere. Aceasta poate sa coboare din ce in ce mai jos pana in zona buricului, zona in care partenerul isi introduce limba jucausa si cu care face conturul acestuia.

Mai jos de buric, barbatul descopera o zona extrem de excitabila, clitorisul. Se stie ca zona clitorisului stimulata cu ajutorul limbii, duce la orgasmul clitoridian. Stimularea de durata a clitorisului face ca penetrarea sa fie usoara si extrem de placuta, iar orgasmul sa fie puternic si de aproape de atins.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Pentru Daniela Gyorfi, ziua de joi a fost una speciala: cantareata si-a botezat fetita, pe Maria.

adaugat de Administrator
Administrator
brb
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Stiri

Insotita de George Tal, dar nu si de mama sa, a carei stare de sanatate nu i-a permis sa vina la botezul nepoatei sale, Daniela Gyorfi a marturisit emotionata la Happy Hour ca tot ce isi doreste pentru fetita ei este sa fie sanatoasa.

Dupa trei sarcini pierdute si nastere prematura, Daniela se simte foarte norocoasa ca este mama micutei Maria.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire
0 voturi

Pensionarul-contrabandist s-a luat la bătaie cu poliţiştii de frontieră

adaugat de Administrator
Administrator
brb
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Stiri

Nervos nevoie-mare când a fost prins cu ţigări de contrabandă, un pensionar din judeţul Suceava a sărit să îi bată pe poliţişti. În ciuda celor 64 de ani ai săi, bătrânul a fost cu greu imobilizat.

Scena a avut loc într-o curte din comuna Brodina, în urmă cu două zile. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) au depistat în trafic un autoturism marca „VW Golf”, înmatriculat în Bulgaria,  condus de un cetăţean român despre care existau suspiciuni că transportă ţigări.

Şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor de frontieră. Drept urmare, oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului. Degeaba au folosit grănicerii sirenele şi girofarurile, căci maşina şi-a continuat drumul. În cele din urmă, autoturismul a intrat într-o curte din Brodina.

Când au ajuns în curte, au dat de nea Vasile, om bătrân care se grăbea să scoată din autoturism colete cu ţigări. O parte a reuşit să le arunce peste gard însă, cele mai multe pachete erau, încă, în maşină. Când i-a văzut pe poliţişti în curte, pensionarul s-a luat la harţă cu ei. Mai mult, atunci când s-au apropiat de maşină, moşneagul a încercat să-i lovească pe unii dintre aceştia.

În cele din urmă, efortul conjugat al agenţilor a condus la imobilizarea traficantului. Pensionarul a fost dus, apoi, la sediul S.P.F. Brodina pentru cercetări. Totodată, a fost găsit şi cel care conducea maşina, pe care tot Vasile îl cheamă. Pentru că în autoturism se afla o cantitate mare de ţigări de contrabandă, acesta a fost transportat la sediul Sectorului P.F. Brodina. În urma inventarierii au fost descoperite 3.370 pachete de ţigări, marca "Doina", de provenienţă moldovenescă.

În urma acetei isprăvi, şoferul este cercetat pentru contrabandă iar pensionarul pentru contrabandă şi ultraj. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina în vederea continuării cercetărilor.


Citiţi mai mult: Pensionarul-contrabandist s-a luat la bătaie cu poliţiştii de frontieră - Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/pensionarul-contrabandist-s-a-luat-la-bataie-cu-politistii-de-frontiera-955143.html#ixzz1eaykSPH6
EVZ.ro

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire
0 voturi

Angelina Jolie, mai slabă ca niciodată. Supravieţuieste actriţa cu doar 600 de calorii pe zi?

adaugat de Administrator
Administrator
brb
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Stiri

Angelina Jolie a părut ultimele sale apariţii să fie mai slabă ca niciodată, iar unele zvonuri spun că actriţa ar mânca doar echivalentul a 600 de calorii pe zi.

Actriţa, care întotdeauna a fost slabă, pare însă să fi exagerat cu abţinerea de la mâncare, deoarece cântăreşte aproximativ 44 de kilograme, scrie dailymail.co.uk.

Unele surse spun chiar că Angelina mănâncă rareori o masă completă şi chiar uită frecvent să mănânce.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire
0 voturi
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop