Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Ziua României în Japonia. Aspecte de la manifestare a transmis Daniela Uchiyama, profesoara de engleză din Buhuşi

adaugat de stiri
stiri
Asculta radiopasiuni http://radiopasiuni.net/live.m3u
User is currently offline
on Marţi, 29 Noiembrie 2011
in Love

In orasul Ashikaga, la centrul cultural Shiminkaikan s-a desfăşurat recent, o acțiune numita “Miyou, Kikou,Fureyou, Gaigoku no Bunka”, în traducere “Să vedem, să auzim, să cunoaştem cultura ţărilor din strainatate”, manifestare organizată de Inspectoratul școlar al orașului. Au fost participanți din nouă ţări: Statele Unite ale Americii, Irlanda, Noua Zeelandă, Iran, China, Anglia, Australia, Philipine și România.
După cum ne-a scris Daniela Uchiyama, o româncă stabilită în Ţara Soarelui Răsare de 13 ani, este al cincilea an de când este solicitată și participă cu o deosebita placere si mandrie, la organizarea unui asemenea eveniment. Au participat peste 150 de persoane, elevi de gimnaziu, părinţi şi bunici.
Daniela Uchiyama a povestit: “am amenajat sala dedicată României, ca pe un mic muzeu cu amintiri și comori de neprețuit. Au fost expuse materiale din toate domeniile: planşe, postere, șervete traditionale romanești, costume naţionale, traiste, farfurii din lemn, oua încondeiate, cărți de literatura, reviste şi ziare sportive. Anul acesta a fost plin de evenimente sportive deosebite și am avut fericita ocazie sa prezint câteva date noi. Vizitatorii au fost plăcut surprinși și impresionați de fotografiile noi ale Nadiei Comăneci realizate la Onesti,cu prilejul inaugurării sălii de sport care îi poartă numele, de interesul si stima pentru gimnastul japonez Ziua României în JaponiaKohei Uchimura. Bineînțeles că am prezentat fotografii cu echipele de gimnastică, fete și băieți, fanionul cu autografe al Federaţiei Române de Gimnastică. Acest lucru i-a uimit pe vizitatori. Cartea scriitoarei Maria Daniela Pănăzan, “Perfomanta și prestigiu în gimnastică” a avut de asemenea autografe prețioase și în special al Nadiei Comaneci”.
Profesoara de engleză Daniela Uchizama, se confesează: “M-a uimit ce bine informați erau vizitatorii noştri despre România, iar prezenţa dumnealor la standul ţării noastre le-a dat posibilitatea să audă cuvinte în limba română, precum : “bine ati venit”, “multumesc”,”cu placere”,”mai poftiţi” “cadouri”…Am ascultat muzică populară după care..ne-am strâns într-o horă încercând să transmitem un pic de atmosfera romanească. Eu am încercat să promovez si jocul nostru tradiţional, Oina, pentru care mi-aş dori ceva mai multa popularizare și desigur, interes.
De asemenea am promovat Asociaţia româno-japoneză din Iasi, activităţile si interesul manifestat pentru cultura japoneză. La sfârșit le-am oferit vizitatorilor cadouri culinare: japoneze din aluat, inimioare de ciocolată, pufarin, pufuleți din porumb, dar şi pliante cu informații despre România primite de la Consulatul Român din Tokyo. La mare preţ au fost şi semnele de carte de la Radio Reșiţa, primite recent de la Doru Dinu Glavan, prezent cu prilejul Campionatului mondial de gimnastică. Au fost dăruite şi semne de carte de la Asociația Româno Japoneză Himawari din Iaşi, foarte frumoase și reprezentative, cu imagini şi personalități, gimnaști şi antrenori. Domnul profesor Fukuda Takanori mi-a mărturisit ca este impresionat de cultura și istoria poporului român și si-ar dori sa viziteze România. Mărturisesc că dacă aş fi avut un pumn de pământ românesc care să fi completat comorile pe care le am, aş fi fost mai mulţumită sufleteşte. Dar şi aşa, mi-am indeplinit un vis: acela de a transmite copiilor mei, (fiicelor mele), să fie mesageri și mândrii că au o mamă și bunici români”.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire
0 voturi

Singurul clasament in care ultimul loc ne flateaza. Ce spun europenii despre femeile din Romania

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Vineri, 25 Noiembrie 2011
in Love

Romania se afla la coada mai multor clasamente intocmite la nivel european, insa acesta este singurul in care ultimul loc ne onoreaza. Femeile din Romania sunt cele mai slabe din Europa.

In acest clasament, intocmit de Eurostat, primul loc este ocupat de femeile din Marea Britanie.

Aproape una din patru femei din aceasta tara, 23,9%, cu varsta peste 18 ani, sufera de obezitate, in timp ce in Romania doar 8% dintre femeile din aceasta categorie de varsta sunt supraponderale.

Studiile Comisiei Europene sunt cu atat mai flatante pentru noi cu cat si barbatii din Romania se situeaza pe ultimul loc in acest clasament.

7,6% dintre romanii de peste 18 ani sunt supraponderali. Cei mai multi barbati grasi din Europa se afla in Malta.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire
0 voturi

preludiul perfectiunea in iubire

adaugat de Administrator
Administrator
brb
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Tandretea si mangaierile inaintea actului sunt apreciate in special de femei, care cer o atentie drept marturisire a afectiunii si a iubirii veritabile. Preludiul reprezinta faza de dinainte de obtinere a orgasmului, faza in care partenerii experimenteaza adevarate senzatii.

Senzatii care culmineaza cu climaxul. Preludiul este necesar pentru eliberarea de inhibitii a ambilor parteneri, pentru introducerea unei stari de relaxare completa si pentru comunicarea prin limbaj si gesturi, faza in care partenerii isi descopera zonele erogene si atingerile care le fac placere.

Reteta?

Nu exista o reteta pentru preludiu, intrucat fanteziile sunt diverse si difera de la individ la individ. Placerile din timpul preludiului sunt resimtite de ambii parteneri care, cu gesturi afectuoase si tandre, se descopera reciproc.

Preludiul permite instalarea increderii si a comunicarii intime intre parteneri, avand scopul de a mari excitarea si relaxarea in timpul actului sexual. Astfel, partenerii pot adopta jocurile, fanteziile sau gesturile erotice pe care, in mod normal, nu le-ar fi incercat.

Acest pas este vital pentru pregatirea corpului, in vederea trecerii acestuia prin fazele raspunsului sexual si, în final, pentru orgasm. Atingerea este elementul cheie al preludiului, pentru ca suprafata corpului este acoperita de foarte multi receptori care transmit senzatia de placere creierului.

Anumite zone ale corpului sunt mult mai receptive la stimuli, fiind numite zone erogene. Majoritatea zonelor corpului sunt erogene, insa aceste difera de la individ la individ. In general, buzele, sanii, fesele si partea interioara a coapselor sunt foarte sensibile. Insa, cele mai erogene zone sunt zonele genitale, fiind foarte receptive la mangaiat sau la contactul oral(cunnilingusul si felatia).

Preludiu la feminin

Pentru femei, preludiul reprezinta cea mai importanta parte a actului sexual, intrucat aceasta faza le permite sa se elibereze de starea de incordare.

Un barbat cu experienta este capabil sa faca o femeie sa traiasca senzatii intense in timpul preludiului. Pentru ca aceasta metoda sa functioneze, este nevoie de saruturi pe care femeile le apreciaza atat de mult. Saruturile difera ca intensitate.

Cand barbatul considera ca femeia incepe sa reactioneze, saruturile devin din ce in ce mai intense, ca si respiratia pe care femeia o simte din ce in ce mai fierbinte si mai senzuala. Atingerile tandre pe sani provoaca placeri intense. Limba “maiastra” a partenerului poate sa faca adevarate minuni in jurul sfarcurilor intarite de placere. Aceasta poate sa coboare din ce in ce mai jos pana in zona buricului, zona in care partenerul isi introduce limba jucausa si cu care face conturul acestuia.

Mai jos de buric, barbatul descopera o zona extrem de excitabila, clitorisul. Se stie ca zona clitorisului stimulata cu ajutorul limbii, duce la orgasmul clitoridian. Stimularea de durata a clitorisului face ca penetrarea sa fie usoara si extrem de placuta, iar orgasmul sa fie puternic si de aproape de atins.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Cât contează forma buzelor în sexul oral?

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

sexul se ghidează după zicala ,, nu contează că eşti mic, dacă te pricepi un pic”.

Detaliile fac diferenţa!


Deşi am putea fi tentate să credem că dimensiunea gurii ne împiedică sau, după caz, ne ajută să facem un sex oral satisfăcător, există alte detalii care contează mai mult de atât: tehnicile, mişcările, pasiunea şi ce simţi pentru bărbatul căruia îi faci sex oral. Este uşor să dai vina pe dimensiuni pentru o partidă de sex ratată, indiferent despre ce fel de sex este vorba, însă felul în care te mişti când faci sex oral, cât de mult îţi place ce faci şi cât doreşti bărbatul respectiv sunt detaliile care fac diferenţa.

În primul rând, ce simţi


Dacă faci sex oral sau orice alt tip de sex, nu o să-ţi iasă nimic bine dacă nu eşti cu adevărat atrasă de bărbatul respectiv. Fie că simţi atracţie, fie că simţi pasiune şi mai ales, dragoste, important este să simţi ceva. Altfel, o să fie un fiasco sau dacă nu, o să te simţi cât de curând folosită.

În al doilea rând, tehnica


Chiar dacă ţi se pare că ai gura mai mică decât ar trebui având în vedere dotările iubitului tău, este mai important cum o foloseşti. Dacă nu poţi cuprinde prea mult penisul, nu exagera altfel rişti să te îneci sau să îl muşti. Mai bine cuprinde-i glandul (capătul) cu buzele moi şi puţin ţuguiate ca şi cum ai suge o acadea. Foloseşte-ţi vârful limbii ca să sporeşti plăcerea şi o să vezi că o partidă de sex oral deepthroat poate fi uneori învinsă de o tehnică mai puţin inedită, dar facută cu plăcere.

Cât de pline (cărnoase) sunt buzele


Într-adevăr, asta contează mult mi-a spus o femeie mie :P,

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Masturbarea la femei - secretele ascunse

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

La fel ca şi ejacularea feminină, masturbarea femeilor este un subiect controversat. De ce? Pentru că unele femei religioase nu o accept, pentru că unii bărbaţi se simt ofensaţi de faptul că pot fi ,,întrecuţi” de masturbare…

Adevărul este că masturbarea există printre femei încă din cele mai vechi timpuri, iar Kama Sutra dovedeşte asta din plin. Femeile moderne ştiu că, mai ales atunci când sexul cu un bărbat nu este posibil, masturbarea înseamnă orgasm la îndemână.

Care sunt secretele masturbării femeilor? Află de mai jos!

Pentru unele femei, este singurul tip de sex


Exact aşa cum ai citit! Din păcate, există confirmarea că multe femei ajung la orgasm doar prin masturbare. Ce fac ele? Se masturbează ori de câte ori simt nevoia de sex/orgasm, de multe ori chiar în timpul preludiului partidei de sex cu iubitul tocmai ca să nu intervină frustrarea de a nu avea orgasm în timpul sexului.

Nu le deranjează ideea de masturbare în loc de sex


Dacă nu ar mai putea să facă sex 1 an dar să se masturbeze de fiecare dată cu orgasm, femeile nu ar fi prea deranjate. Au doar de câştigat: pot să facă asta în mai multe locuri decât ar face sex, nu trebuie să recurgă la pregătiri special şi, cel mai important, o pot face oricând, cu control total asupra mişcărilor şi ritmului. Ele decid cât primesc şi ce primesc de la plăcerea sexuală.

Masturbarea şi poziţia Misionarul


În timpul masturbării, aproape toate femeile îşi mişcă pelvisul în acelaşi fel ca în timpul poziţiei sexuale Misionarul, indiferent de obiectul folosit pentru masturbare şi mai ales atunci când se stimulează cu degetele.

Fiecare femeie cu tehnica ei


Deşi ai putea crede că acolo jos lucrurile nu au cum să fie diferite când vine vorba de masturbare, realitatea feminină te cam contrazice: de-a lungul timpului, fiecare femeie îşi stabileşte propriul set de tehnici în masturbare cu care ajunge garantat la orgasm, în funcţie de: propria anatomie, zonele erogene, tipul de orgasm pe care vrea să îl obţină, ritmul şi mişcările care îi plac.

Chiar sub anonimat, spune-ne, tu ce părere ai despre masturbare? :P

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Ştim să primim şi sa facem complimente pentru zona intimă?

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Inainte de sex o femeie îşi “pregăteşte” zona intimă mai mult decât orice altă zonă pentru care primeşte complimente: epilat, vreun produs cosmetic parfumat, lenjeria intimă potrivită şi…nimic! La fel şi bărbaţii. Aici chiar cred că suntem pe picior de egalitate.

Dacă i-ai spune acum iubitului tău că îţi place forma penisului lui sau culoarea, nu crezi că ar exclama ceva de genul: “ Wow, nu mi-a mai zis nimeni până acum aşa ceva”? La fel ai reacţiona şi tu dacă un bărbat ţi-ar spune cum îi place zona ta intimă sau ce gust are. Pentru că da, vaginul are gust, la fel ca sperma, în funcţie de ce mănânci. Şi iar suntem la egalitate cu bărbaţii.

Ca în orice situaţie, există şi reversul medaliei: femei care au primit complimente de genul ăsta şi au crezut că sunt ţinta glumei bărbatului de lângă ele. Păcat. Evident, nu o să vezi bărbat care să se gândească de două ori după ce primeşte complimente despre bărbăţia lui.

Cât dai, atât primeşti… şi invers


Deci, ca să ai parte de plăcerea complimentelor pentru zona intimă, trebuie mai întâi să ştii cum să le faci şi cum să le primeşti. Pare complicat, dar nu prea este, plus că la schimb primeşti o relaxare de care chiar ai nevoie în timpul sexului.

Citeam mai demult pe un forum despre jucării sexuale ceva ce ar fi o lecţie bună pentru multe femei în contextul complimentelor intime. Pe forum, o femeie povestea că cea mai bună jucărie erotică a ei este chiar penisul iubitului şi că i-a spus “fericitului” ceva de genul: “ Penisul tău este mai bun decât orice dildo pentru că este al tău”. Asta da declaraţie!


Sursa: Cum primeşti şi cum faci complimente pentru zona intimă : Relaţii : Unica

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire
0 voturi

Cafeaua micsoreaza sanii

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Trei cesti de cafea pe zi sunt suficiente pentru ca sanii unei femei sa-si piarda frumusetea si volumul, ne avertizeaza specialistii.

Cateva sute de femei au acceptat sa participe la un studiu efectuat de Universitatea Lund din Suedia, oferind informatii cu privire la masurile sanilor si cantitatea de cafea pe care o consuma in medie, pe zi. Astfel a iesit la iveala un fapt uimitor: lasarea sanilor este un fenomen mult mai pronuntat la consumatoarele de cafea care, cu cat beau mai mult, cu atat mai repede vor pierde calitatile din tinerete ale bustului.

De asemenea, cercetatorii afirma ca ar exista o legatura stransa intre sanii mici si cafea, evidenta la nivel molecular, intrucat o gena care conditioneaza dimensiunea sanilor de consumul cafelei a fost descoperita la jumatate dintre femeile participante la studiu.

Cu toate acestea, iubitoarele de cafea nu ar trebui sa renunte definitiv la placerea lor zilnica, ci sa o consume cu moderatie. Si asta pentru ca bautura lor preferata are capacitati extraordinare de combatere a cancerului mamar...

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Mos Craciun sa ne aduci sex nebun

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Adu magia sarbatorilor si in dormitor! Indrazneste lucruri noi, cere cu voce tare fanteziile la care ai visat de-a lungul anului, rasfata-te si ofera la randul tau desfatare. Nu te lasa prinsa de lista cadourilor materiale!

Sarbatorile de iarna nu sunt o perioada tocmai sexy. In mod traditional, incarcate cu cozonaci, sarmale, familii galagioase, alergatura dupa liste interminabile de cadouri care trebuie bifate. Un sondaj realizat in Belgia pe tema "ce surpriza ii pregatiti partenerului de Craciun?" a aratat ca majoritatea femeilor se gandeau la o masa cat mai imbelsugata, pe locul doi au iesit fel de fel de cadouri si abia pe trei o seara romantica.

Anul asta gandeste-te mai putin la meniu si nu mai alerga pana in Ajun dupa puloverul ala pe gat in carouri pentru el, ofera mai multa atentie relatiei voastre intime care ar trebui sa fie cu totul speciala (macar) in aceasta perioada. Prinde curaj, ca tot sunt sarbatorile si schimba ceva in viata voastra sexuala: daca nu merge tocmai pe roze, sa devina extraordinara, iar daca e deja, sigur e loc de mai bine…

Sexy little Christmas

Mai putin timp la masa imbelsugata si in vizite, si mai mult timp numai pentru voi, cadou de la Mosu'. Incercati pozitii noi (revenim mai jos cu sugestii)... Intra cu inima-n dinti intr-un sex-shop si cumpara macar ceva amuzant (zahar afrodisiac, crema care creste libidoul, picaturi spaniole, lichior afrodisiac etc.) care ar putea sa sparga rutina, cumpara-ti o lenjerie intima noua si ceva mai indrazneata.

E o ocazie numai buna sa va bucurati de intimitate, pe langa cadourile de sub brad faceti-va cadou cate un orgasm de neuitat. Tocmai de aceea trebuie sa incercati cateva pozitii in premiera:

Moara in vant -
una dintre nenumaratele variatiuni pe tema "misionarului", dar care asigura senzatii unice: tu stai sprijinita pe coate si mimezi cu picioarele pe langa trupul lui miscarea de rotire a morii, in acest fel se tot schimba punctele de contact dintre penis si vagin.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Avem vreo sansa sa ne gasim perechea pe Internet?

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Circa 30% din totalul utilizatorilor de Internet din lume considera ca Internetul este locul potrivit unde isi pot gasi viitorul partener de viata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de BBC World Service.

Acest sondaj, realizat pe utilizatori din 19 tari, a aratat faptul ca India si Pakistanul sunt tarile cu cel mai mare numar de entuziasti in ceea ce priveste intalnirile realizate cu ajutorul Internetului.

59% dintre indienii si 60% dintre pakistanezii care folosesc Internetul considera ca acesta este un mediu prielnic, unde fiecare isi poate intalni sufletul pereche.

Alte tari in care utilizatorii de Internet au aceeasi parere sunt Ghana (47%) si Filipine (42%).

In contrast, putini dintre americani (21%), sud-coreeni (16%), britanici (28%) si francezi (27%) considera cautarea on-line a unui partener de viata o idee buna.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

69

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Nu exista barbat care sa nu se viseze inlantuit in picioarele iubitei, oferind si primind la randu-i o stimulare orala. Ei bine, chiar daca in randul populatiei feminine starneste mai putine pasiuni, 69 este una dintre cele mai populare pozitii sexuale.

Aceasta presupune ca unul dintre cei doi sta intins pe spate, iar celalalt sta deasupra, formand un sandvis in care fiecare are acces la organele genitale ale partenerului. Pozitia este extrem de excitanta in special pentru barbati pentru ca au ocazia sa primeasca si sa ofere in acelasi timp sex oral si, mai mult decat atat, pot sa admire de aproape o priveliste cu care nu se intalnesc prea des.

Asta pentru ca de multe ori femeile nu sunt la fel de relaxate precum barbatii, evitand sa-si expuna zonele intime in fata partenerului cu prea mare usurinta.

Atentie! Pentru a nu fi nevoiti sa va opriti chiar in toiul actiunii, cel ce sta intins pe spate trebuie sa-si puna o perna sub cap, altfel in cateva minute se va trezi cu gatul intepenit. Iar daca vreti sa va simtiti egali, pe aceeasi treapta, puteti sa variati tema: stati amandoi pe o parte, astfel nu va mai avea unul privilegiul de a sta deasupra, in vreme ce partenerul este "osandit" sa stea dedesubt.

Daca barbatul are suficienta putere, pozitia 69 poate fi pusa in practica si din picioare: barbatul isi sustine iubita de picioare, aceasta stand cu capul in jos pana la nivelul penisului.

La ce trebuie sa fiti atenti?

Chiar si in lipsa unui contact sexual normal, nu sunteti scutiti de riscul de a contacta o boala cu transmitere sexuala. Pentru a-l diminua, folositi prezervativul si nu va spalati pe dinti chiar inainte de a da startul actiunii. In caz contrar, eventualele leziuni provocate la nivelul gingiilor de periuta de dinti constituie porti deschise virusurilor si bacteriilor cuibarite in organul genital al partenerului.

Daca va place sa experimentati si stimularea anala din pozitia 69, aveti mare grija la igiena! Dupa ce ai introdus un deget in anusul partenerei, nu il introduce apoi in vagin sau in gura! Anusul se poate spune - si pe buna dreptate - este "groapa de gunoi a organismului", astfel incat dupa contactul cu aceasta zona spalati-va bine pe maini.

Si nu in ultimul rand, atentie mare la dinti pentru a nu-i provoca rani partenerului

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Ne alegem cu micoze dupa sexul oral?

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Se pare ca da, daca ne luam dupa avertismentul oamenilor de stiinta americani, care au constatat ca prea multa saliva distruge echilibrul natural vaginal. Daca sexului oral ar trebui sa-i spunem "Pas" din cand in cand, la tigari si la alcool e musai sa renuntam de tot - ne sfatuiesc aceiasi specialisti. Si, nu in ultimul rand, pentru sanatatea propriului vagin, urinati dupa fiecare contact sexual!

Oamenii de stiinta de la University of Michigan au demonstrat ca infectiile micotice apar cu precadere la femeile pe care partenerii le satisfac destul de des pe cale orala. Acesta nu este, desigur, un motiv pentru a renunta definitiv la acest tip de stimulare. Insa daca tu si partenerul tau va folositi de acesta mai mult pentru a lubrifia vaginul inainte de penetrare ar fi mai bine sa alegeti un lubrifiant din comert. Care este explicatia ? Microbii existenti in saliva influenteaza echilibrul florei vaginale, favorizand dezvoltarea in exces a ciupercilor.

De asemenea, fumatul este o alta metoda prin care nu faci decat sa-ti dublezi riscul de a contracta o vaginita bacteriana. Nicotina distruge protectia naturala a vaginului, lasand toata libertatea necesara bacteriilor neprietenoase pentru a prolifera. Daca nu este tratata corect sau este ignorata, vaginita bacteriana poate duce la sterilitate.

Alcoolul este un alt viciu care influenteaza in mod negativ sanatatea vaginului. Chiar daca ne scapa de inhibitii, sexul sub influenta licorilor bahice nu este mai placut, ci mai dureros intrucat vaginul devine mai uscat. In plus, miscarile penisului asupra peretilor unui vagin uscat pot genera aparitia unor iritatii, deschizand astfel calea infectiilor.

Nu in ultimul rand, nu uita sa urinezi dupa fiecare contact sexual. Specialistii explica aceasta nevoie prin faptul ca urina eliminata "spala" bacteriile bacteriile stranse la nivelul organelor genitale pe timpul penetrarii. Aceasta este o metoda de a reduce riscul de aparitie a infectiilor.

Citeste si: Sex oral? 69 sa fie!

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Cat de des trebuie sa faci sex?

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Haideti sa fim din cale afara de sinceri si sa recunoastem ca ne-a macinat intrebarea din titlu macar o data. Suntem totusi extrem de preocupati de capra vecinului si am vrea sa stim si cat de des moare ea… de placere. Cand si cand oamenii au nevoie de un numar, sa-i spunem, recomandat, de partide, care sa ii asigure ca sunt in tipare. Sau ca, de ce nu, le sparg.

Pe cat de arzator este subiectul, pe atat de evazivi sunt sexologii sau ginecologii atunci cand sunt rugati sa raspunda clar la intrebarea - cat de des fac pamantenii sex, in medie, si cat de des ne-ar recomanda ei sa intretinem relatii intime. Depinde de la om la om, va veni raspunsul. De nevoi, de ritm de viata, de libido etc. etc. etc.

Dar Biblia, ce spune Biblia?


Au dreptate, insa, internetul, de pilda, este plin de postari in care utilizatorii - indeosebi cei casatoriti, am constatat - cer cu disperare astfel de repere. Cu ce regularitate sa avem raporturi sexuale ca sa fim (sa ne simtim) in randul lumii? Am avut inclusiv surpriza sa descopar un site care isi invita vizitatorii sa puna intrebari care isi vor gasi raspunsul in Biblie, site pe care a aparut si aceasta macinare a omenirii.

Replica din partea celor care gestioneaza pagina on-line spunea ca totusi Cartea Sfanta nu mentioneaza cat de des sa faca sex un cuplu casatorit, dar spune intr-o epistola a lui Pavel catre Corinteni, sa nu devina abstinenti decat daca este… o decizie de comun acord.

Citeste mai multe in editia tiparita a revistei Ce se intampla, Doctore?

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Sexul, izvor de beneficii:ti se albesc dintii si nu faci cancer de prostata

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

 

Sexul elimina stresul, calmeaza durerea, tine silueta sub control, vindeca migrenele, potenteaza simturile, reduce risculaparitiei unor boli, creste longevitatea si, mai presus de orice,  ne face fericiti.

Elimna stresul si atenueaza depresia!

Stresul, boala secolului XXI, si-a gasit nasul: sexul. Beneficiile unei partide de amor in eliminarea stresului si pentru calmarea depresiei au fost demonstrate. In cazul barbatilor, ejacularea destinde sistemul nervos si stimuleaza eliberarea de endorfine, substante ale placerii secretate de creier. In cazul femeilor, absorbtia spermei functioneaza ca un antidepresiv si ajuta la eliminarea stresului. Indivizii deprimati si foarte stresati au mai putine contacte sexuale, potrivit current.com

Calmeaza durerea!

Tandreturile si sexul in afara dormitorului, adica in alte locuri decat cele traditionale pentru acest gen de activitate intima, reprezinta o excelenta strategie de mentinere a  pasiunii unui cuplu.

Daca cei mai multi nu isi pot duce jumatatea pe o insula pustie, pentru o evadare romantica, acest lucru nu este necesar pentru obtinerea unui alt beneficiu al sexului: calmarea durerii. Cel mai eficient analgezic creat vreodata este orgasmul.

Cantitatea de endorfine (substante cu o structura chimica similara cu cea a morfinei) eliberata de aceasta reactie fiziologica in corpul uman, are efectul de a atenua consistent orice durere trupeasca.

Sexul in apa este o varianta pe care e pacat sa n-o iei in considerare! Daca sexul este bun, orgasmul va fi de neuitat.

Sexul te ajuta sa uiti de probleme si sporeste la maximum bucuria

E criza economica, iar problema banilor duce din ce in ce mai des la certuri. Inainte ca lucrurile sa degenereze, partenerii ar trebui sa faca sex. Pentru ca sexul ne ajuta sa uitam de probleme. De asemenea, imbunatateste intimitatea, ofera un bun tonus dispozitiei si sporeste imaginatia.

Tine silueta sub control si intretine sanatatea cardiovasculara!

O alta strategie de mentinere a scanteii este “sexul sportiv”. Dragostea vulcanica, actul sexual in care se lasa cu rostogoliri, rasuciri si contorsionari, cu miscare multa, poate arde pana la 700 de calorii. In acelasi timp, sexul mai potolit poate produce arderi de 200 de calorii.

In plus, reprezentantele sexului frumos ar trebui sa stie ca, fiind pasionale cu partenerii lor, le pot proteja si intari inimile. Sexul scade presiunea arteriala si sporeste sanatatea cardiaca, reducand riscul infarctului.

Orgasmul “produce” leacuri medicale naturiste

Migrenele nu reprezinta deloc un motiv pentru a evita sexul, ci, dimpotriva, o scuza foarte buna de a-l face cat mai repede, pentru a scapa de durerea de cap. Tot sexul este, practic, leacul pentru raceala comuna, “aspirina saracului”. Activitatea sexuala stimuleaza si anticorpii, care protejeaza organismul impotriva gripei si a racelii. Sexul consumat o data pe saptamana produce niveluri cu pana la 30% mai ridicate de imunoglobulina, intarind sistemul imunitar si combatand mai eficient bolile.

Potenteaza simturile

Sexul poate elibera un nas infundat, fiind un antihistaminic natural. Poate ajuta si la combaterea febrei si a astmului. Dupa amor, prolactina genereaza noi neuroni in lobul olfactiv al creierului. Aceasta inseamna ca, dupa “dansul la orizontala”, simtul mirosului este mai ascutit. De fapt, dupa o partida de sex, toate simturile umane sunt potentate, inclusiv papilele gustative.

In plus, ajuta la dantura, atat la culoarea alba cat si la consistenta sanatoasa. Ingrediente mai naturale decat mineralele din sperma, ca zincul si calciul, nu pot fi obtinute, iar acestea s-au dovedit a combate cariile. Seleniul, un alt ingredient spermatic, ar putea avea un rol in lupta impotriva cancerului.

Sexul  e bun pentru ea deoarece…

Cu cat o femeie are parte de mai mult sex, cu atat va produce mai multi hormoni responsabili de libido. Altfel spus, un numar mai mare de contacte sexuale starneste o si mai mare dorinta pentru sex. A face dragoste poate creste nivelul de estrogen al organismului femeii, care protejeaza impotriva osteoporozei si a Alzheimerului.  Doamnele si domnisoarele care au parte de sex macar o data pe saptamana poseda cicluri menstruale mai regulate decat acelea care se bucura mai rar de acest gen de activitate. Sexul promoveaza fertilitatea femeilor, prin regularizarea tiparelor menstruale.

Sexul reduce riscul de cancer la prostata

La varste curpinse intre 20 si 30 de ani, barbatii pot reduce cu pana la 30% sansele de a face cancer la prostata daca ejaculeaza de peste cinci ori pe saptamana. Dar si cei mai varstinici pot beneficia de pe urma sexului cu frecventa ridicata, deoarece, peste 20 de orgasme lunar sunt asociate cu un risc mai scazut de cancer la prostata.

Risc de cancer la san diminuat si un mai bun control al vezicii

Sexul sustine si reducerea riscului de cancer la san in cazul femeilor care nu au nascut niciodata. Un studiu a demonstrat ca, daca o femeie mareste frecventa contactelor sale sexuale, scade semnificativ posibilitatile dezvoltarii unui cancer mamar. In plus, sexul intareste muschii pelvianici, care controleaza fluxul de urina.

Vindeca rani

Activitatea sexuala poate contribui la refacere pana in punctul in care celulele se regenereaza, iar ranile se vindeca mai repede.

Faci sex frecvent? Atunci traiesti mai mult

Sexul este benefic pentru vitalitatea barbatilor atunci cand au parte si de odihna adecvata. Pentru femeile care au orgasm cel putin o data pe saptamana scad cu 50% sansele mortalitatii comparativ cu acelea care au unul mai putin de o data pe luna. Barbatii care fac sex regulat isi reduc, de asemenea, la jumatate sansele de a suferi de un atac cerebral.

Jucarii sexuale eco

Se poarta verdele si in pat! Exista firme care produc vibratoare cu celule fotovoltaice, alimentate de soare. Vopseaua de corp comestibila vine in opt arome diferite si este extrasa din fructe crescute organic. Sunt si lumanari care se topesc si se transforma in uleiuri de corp cu extract de vitamina E. Pentru cei cu imaginatia bogata, nu este de neglijat nici biciul fabricat m

Evaluati aceasta stire

Premiera din dormitor: sexul cu un partener nou

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

In distributie: tu, intr-o forma cam stangace, si partenerul cel nou, in acelasi stadiu cam bajbait in ceea ce te priveste. Pe mine, sexul pentru intaia si intaia data intr-o relatie ma face sa ma gandesc, nu zambiti, la Craciun. Ca si cum desfac cu atata nerabdare un cadou pe care nu il intuiesc sub nici o forma, dar de la care ma astept sa fie Cadoul.

E o perioada plina de intrebari, temeri si balbaieli, insa nu putem sa nu-i recunoastem farmecul cu totul deosebit. Sa se intample la a treia intalnire sau dupa a patra incolo? Sa port lenjeria neagra care ma face sa ma simt mai atragatoare sau pe cea colorata care ma arata mai copilaroasa?

Sa indraznesc sa ii spun care sunt zonele in care daca sunt sarutata pur si simplu ma topesc? Sa-l intreb direct daca a adus prezervativul cu el? Sa il atentionez ca nu suport pozitia aceea si ca niciodata, dar niciodata nu vom face ce am vazut la cinema aseara in comedia care lui i-a placut atata si mie deloc?

Toate aceste intrebari care rod incet increderea si aduc emotiile peste limitele admise inaintea primei nopti impreuna isi vor gasi raspunsuri cat se poate de firesc.

Greseli? Nu exista asa ceva!

Daca veti porni cu acest subtitlu in gand veti avea doar de castigat. Frica cea mare intr-un moment ca acesta este ca vom face multe erori de netolerat de celalalt. Teama ne va face sa actionam intocmai cum nu suntem cu adevarat, dupa un tipar ideal bazat nici noi nu stim exact pe ce si pe cine.

Iar cenzura si spaima ca daca orice facem si orice zicem va transforma totul intr-un fiasco ne vor pune toate betele din lume in roate.

Comunicarea conteaza acum mai mult ca oricand

Pentru ca, de cele mai multe ori, cum pornim pe acest drum, asa o vom tine. Sa spui ce-ti place, cand iti place si cum iti place este extrem de important in orice relatie, iar primele contacte sexuale stabilesc aceasta rutina de comunicare.

Sa fim seriosi - cine nu este deschis inca de acum cand este rost de indicatii si marturisiri nu va deveni nici peste o luna, 2, 3, 4, 5 ani. Atunci cand, desigur, relatia intima nu va merge ca unsa si se va cauta febril un raspuns la "Oare de ce?".

Profitati de acest inceput de capitol ca sa ii spuneti, de pilda, acestui om ce nu le-ati spus niciunuia dintre vechii parteneri.

Citeste mai multe in editia tiparita a revistei Ce se intampla, doctore?

Citeste si:
Telefonul nu mai suna dupa prima noapte impreuna…

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Consecintele infidelitatii

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

O sotie inselata nu isi poate reveni din socul tradarii, desi a pornit pe un drum nou. Dupa ce, in urma cu 3 ani, si-a prins sotul in pat cu alta femeie, nu si-a mai putut reface viata sexuala. Emilia Potenteu o sfatuieste.

"Mi-am prins sotul in pat cu o alta femeie, iar de atunci viata mea este complet data peste cap. Se intampla acum 3 ani si am incercat sa merg mai departe, insa pur si simplu nu mai pot face sex cu alti barbati. Ca si cum aventura descoperita m-ar fi blocat complet ca femeie. Nu simt placere, nu suport atingerile."


Trauma emotionala suferita o data cu o astfel de experienta poate lasa urme adanci in sufletul nostru. Tradarea poate omori tot echilibrul relatiei , dar mai ales obisnuieste sa omoare increderea si echilibrul interior. Sentimentele de furie si de frustrare se transforma, o data cu trecerea timpului, in agresivitate, indreptata atat asupra celorlalti, cat si asupra propriei persoane.

Privarea psihologica la care te-ai autosupus seamana mai degraba cu o pedeapsa majora pe care nu incetezi sa ti-o administrezi, la nivel inconstient. Orice problema, o data traita, trebuie clasata intr-un fel, trebuie inteleasa cum se cuvine si integrata ca o experienta personala incheiata.

Aici intervine rolul psihologului, a carui menire este sa ajute la intelegerea, acceptarea si iertarea trecutului si la constientizarea continutului latent si al implicatiilor acestui trecut asupra psihicului si comportamentului de azi.

Citeste mai multe in editia tiparita a revistei
Ce se intampla, Doctore?

Citeste si:
"Cazierul sexual" si infidelitatea

Autori: Andra Nastase , Emilia Potenteu

Fotograf: Shutterstock

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire

Cheile fericirii sexuale

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011
in Love

Cauti o relatie de dragoste cu adevarat multumitoare? A devenit relatia cu partenerul mai putin satisfacatoare? Iata 7 chei de retinut, care te vor ajuta sa iti creezi implinirea sexuala pe care o doresti. Autoarea, Dr. Barbara De Angelis, le numeste cei 7 "C", deoarece toate sunt cuvinte care incep cu litera C.

Constienta -
Fii lucida in procesul de a face dragoste: cum se simte partenerul tau, cum suporta corpul tau energia. Sexul poate fi unul din lucrurile pe care le facem cel mai inconstient - pe intuneric, cu ochii inchisi, fara sa vorbim, amortiti de alcool sau droguri. A fi constient inseamna a iubi.

Conditionare - Cand faci dragoste pentru ca asa ai ales si nu din obligatie, creezi conditiile de care ai nevoie pentru o experienta sexuala care sa te implineasca. Nu face niciodata dragoste daca NU vrei sa o faci. Uneori a spune NU inseamna sa spui DA vocii tale interioare.

Consacrare - Dedica-te unui scop mai inalt atunci cand faci dragoste. Fii dedicata pentru a te impartasi intru totul, consacrata vindecarii unor vechi sabloane sau comportamente in Clasa ta Sexuala, si dedica-te relatiei tale la orice nivel ar fi ea. Dedicatia creeaza un sens al puterii si tariei in viata ta.

Conexiune - "C-ul mijlociu", plasat intre primele 3 si ultimele 3, este piesa centrala pentru a face dragoste. Conexiunea inseamna sa te mentii acordata emotional cu partenerul tau, sa iti tii inima deschisa, sa lasi ca experienta sa fie impartasita si sa lucrati impreuna pentru unicitate.

Tags: Untagged
Evaluati aceasta stire
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  09.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop