Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Pensionarul-contrabandist s-a luat la bătaie cu poliţiştii de frontieră

adaugat de Administrator
Administrator
brb
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Stiri

Nervos nevoie-mare când a fost prins cu ţigări de contrabandă, un pensionar din judeţul Suceava a sărit să îi bată pe poliţişti. În ciuda celor 64 de ani ai săi, bătrânul a fost cu greu imobilizat.

Scena a avut loc într-o curte din comuna Brodina, în urmă cu două zile. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) au depistat în trafic un autoturism marca „VW Golf”, înmatriculat în Bulgaria,  condus de un cetăţean român despre care existau suspiciuni că transportă ţigări.

Şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor de frontieră. Drept urmare, oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului. Degeaba au folosit grănicerii sirenele şi girofarurile, căci maşina şi-a continuat drumul. În cele din urmă, autoturismul a intrat într-o curte din Brodina.

Când au ajuns în curte, au dat de nea Vasile, om bătrân care se grăbea să scoată din autoturism colete cu ţigări. O parte a reuşit să le arunce peste gard însă, cele mai multe pachete erau, încă, în maşină. Când i-a văzut pe poliţişti în curte, pensionarul s-a luat la harţă cu ei. Mai mult, atunci când s-au apropiat de maşină, moşneagul a încercat să-i lovească pe unii dintre aceştia.

În cele din urmă, efortul conjugat al agenţilor a condus la imobilizarea traficantului. Pensionarul a fost dus, apoi, la sediul S.P.F. Brodina pentru cercetări. Totodată, a fost găsit şi cel care conducea maşina, pe care tot Vasile îl cheamă. Pentru că în autoturism se afla o cantitate mare de ţigări de contrabandă, acesta a fost transportat la sediul Sectorului P.F. Brodina. În urma inventarierii au fost descoperite 3.370 pachete de ţigări, marca "Doina", de provenienţă moldovenescă.

În urma acetei isprăvi, şoferul este cercetat pentru contrabandă iar pensionarul pentru contrabandă şi ultraj. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina în vederea continuării cercetărilor.


Citiţi mai mult: Pensionarul-contrabandist s-a luat la bătaie cu poliţiştii de frontieră - Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/pensionarul-contrabandist-s-a-luat-la-bataie-cu-politistii-de-frontiera-955143.html#ixzz1eaykSPH6
EVZ.ro

Evaluati aceasta stire
0 voturi
Tags: Untagged

Comentarii

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop