Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Profesorul Smiley, surpriza de la "Vocea României"

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Stiri

Suspansul a făcut legea la "Vocea României". După ce lacrimile au curs din belşug până acum, prima ediţie live a show-ului de la Pro Tv, de marţi seară, a pus antrenorii şi publicul în situaţia ingrată de a alege. O decizie grea şi tensionată, pe care însă Pavel Bartoş a gestionat- o bine intervenind în momentele delicate cu glume şi ironii bine ţintite. Unele s-au văzut pe micul ecran, altele s-au făcut în culise sau în pauzele publicitare. Nu au fost evitate nici glumele cu trimitere la show-ul concurent, iar Bartoş a ajuns la concluzia că sigur e deţinătorul factorului X.


Cu ce se aleg participanţii

Chiar dacă aseară a părăsit competiţia "Vocea României" în urma "Cântecului decisiv", Cristina Vasiu va concerta alături de antrenorul său, Horia Brenciu, pe 23 şi 24 martie, iar Smiley a subliniat că nu încheie colaborarea cu Mihai Popistaşu. Mai mult, cei doi antrenori ale căror echipe s-au duelat marţi seară, Smiley şi Horia Brenciu, vor continua să-şi susţină toţi elevii pe care i-au avut până acum. "E ca şi când tu creşti un copil, normal că-l duci mai departe", lămureşte Brenciu relaţia care s-a creat între el şi echipă.

Cum a fost

Marţi, în platoul special amenajat pentru prima ediţie live a "Vocii României", 10 concurenţi s-au luptat pentru a atrage voturile publicului. Primii care au susţinut examenul valorii au fost profesorii, care au interpretat împreună o melodie în deschiderea emisiunii, celebra piesa a for maţiei ABBA "Mamma mia".

PORTRET DE ANTRENOR

Smiley nu s-a gândit cum va sărbători dacă echipa lui câştigă


"De ce l-am ales pe Anthony? A făcut un show la final", spune repede Smiley când dă cu ochii de jurnalişti. Antrenorul bănuieşte că alegerea de la "Cântecul decisiv" dă undă verde comentariilor.

"Anthony a cântat mai bine acum, la ultima apariţie pe scenă, decât prima dată", adaugă el. Cântăreţ şi producător, Smiley (pe numele său real Andrei Maria) a demonstrat pe toată durata show-ului "Vocea României" că ştie să-şi pună în valoare elevii. Vedeta, care s-a lansat cu trupa "Simplu", şi care, pentru că era întotdeauna binedispus şi îi înveselea pe cei din jurul său a primit porecla de "Smiley", a dovedit că are reale talente pedagogice şi şi-a format o echipă puternică.

"Până acum nu prea m-am înşelat"

A analizat cu luciditate potenţialul elevilor şi ştie ce vrea publicul. "Mihai cântă orice piesă foarte bine. Cred însă că Anthony e mai colorat. Mi se pare că-l reţii, că este într-adevăr special. E o combinaţie între cântatul soul, de negri, şi rigurozitatea albilor. O combinaţie între soul şi pop. Mi se pare că are în show-ul ăsta mai mult de oferit. Aşa simt eu şi, până acum, nu prea m-am înşelat. Dar oricare dintre cei rămaşi poate să câştige «Vocea României» şi oricare dintre ei, să părăsească concursul", spune el.

Concurenţii au mers pe mâna lui în totalitate. "Eu am un mod aparte de a lucra cu ei. Îi modelez ducă cum cred eu că i-ar fi bine fiecăruia, dar am discutat de la început ce le place să cânte şi ce ar alege ei", spune Smiley, care mai dezvăluie că aproape fiecare zi şi-o petrece în Buftea, la repetiţii.

Strategie

În echipa cântăreţului au mai rămas Ştefan Stan, Cătălin Dobre, Anthony Icuagu şi Marcel Lovin. "Am stabilit de la început tot parcursul muzical al fiecăruia. Fiecare ştie ce are de cântat până la sfârşit. Trebuie ţinut însă seamă că «Vocea României» este şi un concurs de popularitate, iar oamenii nu iau în seamă numai cântatul". Alături de Smiley, la prima ediţie live, s-a aflat şi prietena lui, Laura Cosoi. "Laura nu a ascultat nimic până acum, doar i-am povestit acasă cât de buni sunt băieţii. De aceea a şi venit astăzi". Vedeta a mărturisit însă că nu-i cere părerea pentru că "eu sunt mult mai implicat în treaba asta, cu totul, şi alţii nu au de unde să ştie dedesubturile sau ce se întâmplă la repetiţii".

Alături de el îl are ca ajutor pe Alex Velea, cu care a înfiinţat "HaHaHa Production". "L-am ales pe Alex pentru că am colaborat împreună la multe piese, avem aceelaşi mod de a vedea lucrurile. N-aş putea să lucrez împreună cu cineva cu care nu mă cunosc". Smiley mai spune că va apela şi la băieţii din trupa "Simplu", pentru coregrafii. Singurul lucru la care nu s-a gândit antrenorul este cum vor sărbători dacă vor câştiga "Vocea României". "Se vor găsi modalităţi", spune el optimist. "E mult mai greu în juriu. Ca prezentator e greu din punct de vedere fizic şi pentru că trebuie să ţii ritmul alert. Acum atârnă atâtea pe umerii mei şi trebuie să iau decizii". Când l-am întrebat însă dacă se însoară, după şapte ani de relaţie, Smiley a fugit mâncând pământul.


Citiţi mai mult: Profesorul Smiley, surpriza de la "Vocea României" - Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/profesorul-smiley-surpriza-de-la-vocea-romaniei-955111.html#ixzz1ecIxeIHf
EVZ.ro

Evaluati aceasta stire
Tags: Untagged

Viq

trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar pluti deasupra

Comentarii

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop