Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Hotii au dat spargere la casa politistului

adaugat de stiri
stiri
Asculta radiopasiuni http://radiopasiuni.net/live.m3u
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Stiri

Dezarmat şi cu ghiulurile furate. Aşa s-a trezit un poliţist din Timişoara, care lucrează ca om al legii în mediul rural. Hoţii i-au spart casa şi i-au furat „comoara”: pistolul Carpaţi din dotare, încărcat, cele 12 cartuşe, precum şi toate bijuteriile din aur găsite în locuinţă, un laptop şi câteva sute de euro. Totul s-a petrecut marţi seara, între orele 20.00-23.00.


Poliţistul, care lucrează în cadrul Postului de Poliţie Jebel dar locuieşte în Timişoara, a ieşit în oraş după încheierea programului. El a cosntatat jaful când s-a întors acasă de la serviciu. Fereastra tip termopan a apartamentului situat la parterul unui bloc fusese forţată şi deschisă.

Colegii polişistului au deschis o anchetă. Ei exclud varianta că omul a fost prădat ştiindu-se că este poliţist, însă se tem de faptul că o armă letală şi muniţia aferentă au ajuns acum în mâinile unui infractor. „Au fost instituite filtre încă de azi noapte şi s-a conturat un cerc de suspecţi. Putem spune că e doar o chestiune de timp până la prindferea hoţului”, a declarat Andreea Cinteză, ofiţerul de presă al Poliţiei Timiş. Acesta mai spune că, din primele cercetări, poliţistul prădat îşi asigurase arma din dotare în cutie metalică, aşa cum cere legea, însă hoţii au descoperit-o în momentul în care au răvăşit locuinţa în căutare de bunuri şi au reuşit să o deschidă.


Citiţi mai mult: Hoţii au dat spargere chiar la casa poliţistului. I-au furat aurul şi pistolul „Carpaţi” - Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/hotii-au-dat-spargere-chiar-la-casa-politistului-i-au-furat-aurul-si-pistolul-carpati-954.html#ixzz1ecUVWjba
EVZ.ro

Evaluati aceasta stire
0 voturi
Tags: Untagged

stiri

Asculta radiopasiuni http://radiopasiuni.net/live.m3u

Comentarii

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop