Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Ştim să primim şi sa facem complimente pentru zona intimă?

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Love

Inainte de sex o femeie îşi “pregăteşte” zona intimă mai mult decât orice altă zonă pentru care primeşte complimente: epilat, vreun produs cosmetic parfumat, lenjeria intimă potrivită şi…nimic! La fel şi bărbaţii. Aici chiar cred că suntem pe picior de egalitate.

Dacă i-ai spune acum iubitului tău că îţi place forma penisului lui sau culoarea, nu crezi că ar exclama ceva de genul: “ Wow, nu mi-a mai zis nimeni până acum aşa ceva”? La fel ai reacţiona şi tu dacă un bărbat ţi-ar spune cum îi place zona ta intimă sau ce gust are. Pentru că da, vaginul are gust, la fel ca sperma, în funcţie de ce mănânci. Şi iar suntem la egalitate cu bărbaţii.

Ca în orice situaţie, există şi reversul medaliei: femei care au primit complimente de genul ăsta şi au crezut că sunt ţinta glumei bărbatului de lângă ele. Păcat. Evident, nu o să vezi bărbat care să se gândească de două ori după ce primeşte complimente despre bărbăţia lui.

Cât dai, atât primeşti… şi invers


Deci, ca să ai parte de plăcerea complimentelor pentru zona intimă, trebuie mai întâi să ştii cum să le faci şi cum să le primeşti. Pare complicat, dar nu prea este, plus că la schimb primeşti o relaxare de care chiar ai nevoie în timpul sexului.

Citeam mai demult pe un forum despre jucării sexuale ceva ce ar fi o lecţie bună pentru multe femei în contextul complimentelor intime. Pe forum, o femeie povestea că cea mai bună jucărie erotică a ei este chiar penisul iubitului şi că i-a spus “fericitului” ceva de genul: “ Penisul tău este mai bun decât orice dildo pentru că este al tău”. Asta da declaraţie!


Sursa: Cum primeşti şi cum faci complimente pentru zona intimă : Relaţii : Unica

Evaluati aceasta stire
0 voturi
Tags: Untagged

Viq

trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar pluti deasupra

Comentarii

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop