Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Masturbarea la femei - secretele ascunse

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Love

La fel ca şi ejacularea feminină, masturbarea femeilor este un subiect controversat. De ce? Pentru că unele femei religioase nu o accept, pentru că unii bărbaţi se simt ofensaţi de faptul că pot fi ,,întrecuţi” de masturbare…

Adevărul este că masturbarea există printre femei încă din cele mai vechi timpuri, iar Kama Sutra dovedeşte asta din plin. Femeile moderne ştiu că, mai ales atunci când sexul cu un bărbat nu este posibil, masturbarea înseamnă orgasm la îndemână.

Care sunt secretele masturbării femeilor? Află de mai jos!

Pentru unele femei, este singurul tip de sex


Exact aşa cum ai citit! Din păcate, există confirmarea că multe femei ajung la orgasm doar prin masturbare. Ce fac ele? Se masturbează ori de câte ori simt nevoia de sex/orgasm, de multe ori chiar în timpul preludiului partidei de sex cu iubitul tocmai ca să nu intervină frustrarea de a nu avea orgasm în timpul sexului.

Nu le deranjează ideea de masturbare în loc de sex


Dacă nu ar mai putea să facă sex 1 an dar să se masturbeze de fiecare dată cu orgasm, femeile nu ar fi prea deranjate. Au doar de câştigat: pot să facă asta în mai multe locuri decât ar face sex, nu trebuie să recurgă la pregătiri special şi, cel mai important, o pot face oricând, cu control total asupra mişcărilor şi ritmului. Ele decid cât primesc şi ce primesc de la plăcerea sexuală.

Masturbarea şi poziţia Misionarul


În timpul masturbării, aproape toate femeile îşi mişcă pelvisul în acelaşi fel ca în timpul poziţiei sexuale Misionarul, indiferent de obiectul folosit pentru masturbare şi mai ales atunci când se stimulează cu degetele.

Fiecare femeie cu tehnica ei


Deşi ai putea crede că acolo jos lucrurile nu au cum să fie diferite când vine vorba de masturbare, realitatea feminină te cam contrazice: de-a lungul timpului, fiecare femeie îşi stabileşte propriul set de tehnici în masturbare cu care ajunge garantat la orgasm, în funcţie de: propria anatomie, zonele erogene, tipul de orgasm pe care vrea să îl obţină, ritmul şi mişcările care îi plac.

Chiar sub anonimat, spune-ne, tu ce părere ai despre masturbare? :P

Evaluati aceasta stire
Tags: Untagged

Viq

trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar pluti deasupra

Comentarii

DJ ζø√ξ°^^
DJ ζø√ξ°^^
buna seara
User is currently offline
DJ ζø√ξ°^^ Joi, 24 Noiembrie 2011

masturbarea la femei un subiect destul de complex si de delicat ...ar fi multe de povestit dar fiind ca este un comentariu pot spune doar atat ...desi cu stim sunt multe genuri de femei cele ce recunosc si cele ce nu recunosc desi in consecinta toate fac asa ca uneori o masturbare e cum se zice buna la timpul ei ca masturbarea la barbati face mai bina ca zece femei ;) asa ca dragii mei e foarte bun ca se discutat si despre acest mod de asi crea placeri si la femei ca la barbati asa ca suntem egali in tot ce facem :*

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop