Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Cât contează forma buzelor în sexul oral?

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Love

sexul se ghidează după zicala ,, nu contează că eşti mic, dacă te pricepi un pic”.

Detaliile fac diferenţa!


Deşi am putea fi tentate să credem că dimensiunea gurii ne împiedică sau, după caz, ne ajută să facem un sex oral satisfăcător, există alte detalii care contează mai mult de atât: tehnicile, mişcările, pasiunea şi ce simţi pentru bărbatul căruia îi faci sex oral. Este uşor să dai vina pe dimensiuni pentru o partidă de sex ratată, indiferent despre ce fel de sex este vorba, însă felul în care te mişti când faci sex oral, cât de mult îţi place ce faci şi cât doreşti bărbatul respectiv sunt detaliile care fac diferenţa.

În primul rând, ce simţi


Dacă faci sex oral sau orice alt tip de sex, nu o să-ţi iasă nimic bine dacă nu eşti cu adevărat atrasă de bărbatul respectiv. Fie că simţi atracţie, fie că simţi pasiune şi mai ales, dragoste, important este să simţi ceva. Altfel, o să fie un fiasco sau dacă nu, o să te simţi cât de curând folosită.

În al doilea rând, tehnica


Chiar dacă ţi se pare că ai gura mai mică decât ar trebui având în vedere dotările iubitului tău, este mai important cum o foloseşti. Dacă nu poţi cuprinde prea mult penisul, nu exagera altfel rişti să te îneci sau să îl muşti. Mai bine cuprinde-i glandul (capătul) cu buzele moi şi puţin ţuguiate ca şi cum ai suge o acadea. Foloseşte-ţi vârful limbii ca să sporeşti plăcerea şi o să vezi că o partidă de sex oral deepthroat poate fi uneori învinsă de o tehnică mai puţin inedită, dar facută cu plăcere.

Cât de pline (cărnoase) sunt buzele


Într-adevăr, asta contează mult mi-a spus o femeie mie :P,

Evaluati aceasta stire
Tags: Untagged

Viq

trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar pluti deasupra

Comentarii

DJ ζø√ξ°^^
DJ ζø√ξ°^^
buna seara
User is currently offline
DJ ζø√ξ°^^ Joi, 24 Noiembrie 2011

Bun .....ai dreptate trebuiesc sentimente in a face sex oral nu doar asa ca si cand ai suge o bomboana ...sexsul oral se face dupa cum stim cu gura si aici nu iti trebuiesc neaparat buze ca ale lui sensuual ca si la sexul normal nu trebuie un tarab de pla sa satisfaci o femeie tre sa sti cum sa iti folosesti ce ai in dotare de la mama natura chiar daca e mica sau mare asa si cu buzele cu cat sant ai mult lipite de penis si stiu sa urce de sus in jos si invers si aici ai ai nevoie sii de un organ numit limba umeda si dornica sa exploreze ....dragii mei nu conteaza marimea buzelor daca sti sa le folosesti si nu conteaza grosimea ci istetimea cu care le folosesti ...kiss dulce si astept provocari :P

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop