Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

69

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Love

Nu exista barbat care sa nu se viseze inlantuit in picioarele iubitei, oferind si primind la randu-i o stimulare orala. Ei bine, chiar daca in randul populatiei feminine starneste mai putine pasiuni, 69 este una dintre cele mai populare pozitii sexuale.

Aceasta presupune ca unul dintre cei doi sta intins pe spate, iar celalalt sta deasupra, formand un sandvis in care fiecare are acces la organele genitale ale partenerului. Pozitia este extrem de excitanta in special pentru barbati pentru ca au ocazia sa primeasca si sa ofere in acelasi timp sex oral si, mai mult decat atat, pot sa admire de aproape o priveliste cu care nu se intalnesc prea des.

Asta pentru ca de multe ori femeile nu sunt la fel de relaxate precum barbatii, evitand sa-si expuna zonele intime in fata partenerului cu prea mare usurinta.

Atentie! Pentru a nu fi nevoiti sa va opriti chiar in toiul actiunii, cel ce sta intins pe spate trebuie sa-si puna o perna sub cap, altfel in cateva minute se va trezi cu gatul intepenit. Iar daca vreti sa va simtiti egali, pe aceeasi treapta, puteti sa variati tema: stati amandoi pe o parte, astfel nu va mai avea unul privilegiul de a sta deasupra, in vreme ce partenerul este "osandit" sa stea dedesubt.

Daca barbatul are suficienta putere, pozitia 69 poate fi pusa in practica si din picioare: barbatul isi sustine iubita de picioare, aceasta stand cu capul in jos pana la nivelul penisului.

La ce trebuie sa fiti atenti?

Chiar si in lipsa unui contact sexual normal, nu sunteti scutiti de riscul de a contacta o boala cu transmitere sexuala. Pentru a-l diminua, folositi prezervativul si nu va spalati pe dinti chiar inainte de a da startul actiunii. In caz contrar, eventualele leziuni provocate la nivelul gingiilor de periuta de dinti constituie porti deschise virusurilor si bacteriilor cuibarite in organul genital al partenerului.

Daca va place sa experimentati si stimularea anala din pozitia 69, aveti mare grija la igiena! Dupa ce ai introdus un deget in anusul partenerei, nu il introduce apoi in vagin sau in gura! Anusul se poate spune - si pe buna dreptate - este "groapa de gunoi a organismului", astfel incat dupa contactul cu aceasta zona spalati-va bine pe maini.

Si nu in ultimul rand, atentie mare la dinti pentru a nu-i provoca rani partenerului

Evaluati aceasta stire
Tags: Untagged

Viq

trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar pluti deasupra

Comentarii

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop