Ce gen de muzica ascultati
 

Stiri

Stiri

Mos Craciun sa ne aduci sex nebun

adaugat de Viq
Viq
trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar
User is currently offline
on Joi, 24 Noiembrie 2011 in Love

Adu magia sarbatorilor si in dormitor! Indrazneste lucruri noi, cere cu voce tare fanteziile la care ai visat de-a lungul anului, rasfata-te si ofera la randul tau desfatare. Nu te lasa prinsa de lista cadourilor materiale!

Sarbatorile de iarna nu sunt o perioada tocmai sexy. In mod traditional, incarcate cu cozonaci, sarmale, familii galagioase, alergatura dupa liste interminabile de cadouri care trebuie bifate. Un sondaj realizat in Belgia pe tema "ce surpriza ii pregatiti partenerului de Craciun?" a aratat ca majoritatea femeilor se gandeau la o masa cat mai imbelsugata, pe locul doi au iesit fel de fel de cadouri si abia pe trei o seara romantica.

Anul asta gandeste-te mai putin la meniu si nu mai alerga pana in Ajun dupa puloverul ala pe gat in carouri pentru el, ofera mai multa atentie relatiei voastre intime care ar trebui sa fie cu totul speciala (macar) in aceasta perioada. Prinde curaj, ca tot sunt sarbatorile si schimba ceva in viata voastra sexuala: daca nu merge tocmai pe roze, sa devina extraordinara, iar daca e deja, sigur e loc de mai bine…

Sexy little Christmas

Mai putin timp la masa imbelsugata si in vizite, si mai mult timp numai pentru voi, cadou de la Mosu'. Incercati pozitii noi (revenim mai jos cu sugestii)... Intra cu inima-n dinti intr-un sex-shop si cumpara macar ceva amuzant (zahar afrodisiac, crema care creste libidoul, picaturi spaniole, lichior afrodisiac etc.) care ar putea sa sparga rutina, cumpara-ti o lenjerie intima noua si ceva mai indrazneata.

E o ocazie numai buna sa va bucurati de intimitate, pe langa cadourile de sub brad faceti-va cadou cate un orgasm de neuitat. Tocmai de aceea trebuie sa incercati cateva pozitii in premiera:

Moara in vant -
una dintre nenumaratele variatiuni pe tema "misionarului", dar care asigura senzatii unice: tu stai sprijinita pe coate si mimezi cu picioarele pe langa trupul lui miscarea de rotire a morii, in acest fel se tot schimba punctele de contact dintre penis si vagin.

Evaluati aceasta stire
Tags: Untagged

Viq

trebuie să înveţi că în dragoste nu există perfecţiune, oricâţi norişori roz ar pluti deasupra

Comentarii

Please login first in order for you to submit comments
Powered by EasyBlog for Joomla!
Cluj Napoca °C
Oradea °C
Bucuresti °C
Timisoara °C
Resita °C
  20.05.2024 Ferienhaus Ostsee
 


div id="footer-wrapper">
gototop